RUS
Выбрать раздел
Кишинев

Tamponase Terapeutice

Tamponase Terapeutice
Tamponase Terapeutice - фото 1
Добавлено: 17 сентября 2021, 12:48 ID: 1782831
500 L/штука
Greeen World, SRL Кишинев, MD
на Флагма с 17 июня 2021
Dumitru Blotchi Dumitru
Dumitru Blotchi Dumitru
distribuitor

Описание

Astăzi, rata de dezvoltare a bolilor ginecologice feminine crește rapid în întreaga lume.
Și, în ciuda varietății largi de medicamente și a opțiunilor moderne de tratament, incidența bolilor feminine nu scade. O proporție semnificativă dintre aceste boli sunt infecții ale vulvei și vaginului.
Există mai multe motive pentru această are de fapt.
Printre acestea - o varietate de agenți patogeni ai bolilor infecțioase și inflamatorii ale sistemului reproductiv feminin, dintre care mulți sunt cu transmitere sexuală; debut precoce al activității sexuale; schimbarea frecventă a partenerilor sexuali; prevalența sexului neprotejat.
Medicina tradițională chineză și tibetană și-a oferit soluția la această problemă - aceasta este utilizarea unui agent terapeutic și profilactic natural în compoziție, care îmbunătățește sănătatea, curățarea uterului.
Acest remediu ajută la eliminarea toxinelor din corp, curăță corpul și oferă un efect antiinflamator. Tampoanele îmbunătățesc semnificativ bunăstarea, au un efect benefic asupra aspectului unei femei.
Agentul terapeutic și profilactic, de îmbunătățire a sănătății Uterus Curățarea este complet natural în compoziția sa, nu conțin aditivi chimici, sunt siguri pentru oameni, lucru confirmat de peste 1000 de studii clinice.
Tampoanele de curățare a uterului sunt bile vaginale, un fel de tampon, format dintr-un set întreg de plante curative și extracte ale acestora. Rețeta pentru fabricarea tampoanelor medicamentoase a fost împrumutată din surse antice de medicină chineză.
Proprietăți: medicamentul ajută la scăderea unor boli ginecologice precum: inflamația mucoasei interioare a uterului, eroziunea colului uterin, inflamația în regiunea pelviană, inflamația anexelor etc.
Top 5 motive pentru a folosi tampoane
· Efect de autotest: pentru a verifica în mod independent dacă există probleme ginecologice, este necesar să se utilizeze 1-2 tampoane.
· Efect de curățare: pentru a curăța organele genitale feminine de bacterii și virusuri patogene, este suficient să folosiți 1-2 tampoane. Curățarea cavității genitale are loc în mod natural.
Efect de vindecare: utilizarea continuă a tampoanelor poate curăța simultan cavitatea vaginală de descărcare, inflamație cervicală, inflamație vaginală, eroziune cervicală, inflamație pelviană, inflamație apendice etc.
· Efect cosmetic: la 80% dintre femei, manifestări precum deteriorarea tenului, apariția petelor pe piele, uscăciune, riduri sunt rezultatul diferitelor boli ginecologice. Acest medicament, prin normalizarea fluxului sanguin și a activității secreției interne, rezolvă o problemă cheie, îmbunătățind aspectul unei femei.
Efect preventiv: este recomandat femeilor sănătoase să utilizeze un tampon Beautiful Life în fiecare lună pentru a preveni bolile ginecologice.
Utilizarea tampoanelor wellness este cheia bunăstării tale.
Mod de aplicare: deschideți ambalajul, luați ușor tamponul de margine, după îndreptarea cablului, introduceți tamponul în vagin la o adâncime de 7 cm. După 3 zile, tamponul trebuie îndepărtat, apoi, după 24 de ore, se poate folosi următorul tampon.
Notă:
1. Utilizarea medicamentului este interzisă în timpul ciclului menstrual, precum și pentru femeile însărcinate și fecioarele.
2. A nu se lua de către persoanele cu alergii.
3. Medicamentul este destinat exclusiv utilizării externe.
4. Nu faceți sex în timpul tratamentului.
Pachetul conține 6 tampoane.

Наиболее свежая информация находится у владельца объявления.

Похожие объявления

2
Tamponase terapeutice
Цена
Цена по запросу
Acum in stoc Tamponase terapeutice Pentru a trata diferite probleme ginecologice
+2860 объявлений
27 сен 2022
2
Tamponase Terapeutice
Цена
500 L/шт
Tamponase Terapeutice TINE PROBLEMELE GINECOLOGICE DEPARTE DE TINE!!! TAMPONASE TERAPEUTICE GREEN WORLD;(PRODUSUL ESTE TESTAT SI CERTIFICAT) Aceste tampoane au fost fabricate pe baza unor retete traditionale ale medicinii chineze si tibetane, vechi de aproximativ 5000 de ani. Au fost realizate...
+493 объявления
4 авг 2021
2
Tamponase Terapeutice
Цена
Цена по запросу
Vind Tamponase Terapeutice pentru probleme ginecologice direct de la producator Green World.
+2860 объявлений
19 июл 2022
Показать еще
Greeen World, SRL Кишинев, MD
Работает на Флагма с 17 июня 2021
Dumitru Blotchi Dumitru
Dumitru Blotchi Dumitru
distribuitor
Популярные производители в категории: Гигиенические изделия и средства, прочее
Контакты
Представитель
Dumitru Blotchi Dumitru
Dumitru Blotchi Dumitru
Distribuitor
Контакты
Скажите, что нашли объявление на Флагма
Правила безопасности: Не соглашайтесь на предоплату, если не уверены в надежности пользователя.
Написать сообщение
Greeen World, SRL Dumitru Blotchi Dumitru, Distribuitor
Tamponase Terapeutice
500 L/штука ID: 1782831
Выбрать раздел
×