RUS
Выбрать раздел
Кишинев

Se condimentează "Boabele de nuc",50 g

Se condimentează "Boabele de nuc",50 g
1 / 4
Se condimentează "Boabele de nuc",50 g - фото 1 Se condimentează "Boabele de nuc",50 g - фото 2 Se condimentează "Boabele de nuc",50 g - фото 3 Se condimentează "Boabele de nuc",50 g - фото 4
Обновлено: 23 октября 2020, 03:57 ID: 1772908
12.61 L/штука
оптовая цена
12.59 - 12.60 L/штука
Условия поставки: EXW Васильков
ВикШир, ООО Васильков, UA
на Флагма с 1 апреля 2016
Левкович Виктор Викторович
директор

Описание

Vrei ceva nou în bucătărie? - Atunci condimente „Boom Nutty“ - este un gust complet diferit și unic, care va face chiar și cel mai simplu fel de mâncare un unic și se saturează un gust ușor tarta și aroma.

Dovada că condimentele „Boom Nutty“, într-adevăr foarte găsi pentru tine următoarele:

1. Nu există nici măcar omologii europeni ai condimentele. Ie cumpărare „Boom Nutty“, puteți 100% spun că dețineți unul dintre un fel de produse.

2. nuc este parte, datorită uleiului sale, dă vasul și componentele sale complet diferite, gust unic, ceea ce face amestecuri vasul mai bogate și originale, bine cu o varietate de condimente, plante aromatice și condimente.

3. Un gust deosebit de condimente va face orice fel de mâncare proprietăți delicioase și utile incluse în compoziția acestui produs a fost adăugat chiar și o semnificație mai mare.

Aplicație:
Anotimpurile „Boom Nutty“ completează perfect feluri de mâncare de carne, carne de pasăre și pește. La acest amestec a fost copt mirodenii și stinge orice carne. Burgerii și sarmale sunt obținute gustoase și suculente.
Acest condimente este perfect ca niciodata - pentru feluri de mâncare din pește râu. Datorită acestui gust salata „Nut Boom“ poate neutraliza gustul neplăcut al mucegaiurilor disponibile, de exemplu, somn. În același timp, adăugați note speciale pentru acest fel de mâncare.
Dacă doriți să faceți o salata original, cu ingrediente, cum ar fi carne de pasăre și pește, condimente „Boom Nutty“ va da această originalitate fel de mancare si unicitate.
Pentru salate de legume, condimente-găsirea „Boom Nutty“, completează perfect gustul și beneficiile de finisaj excelent.
ingrediente:
amestec de nuci (grecești, arahide, arahide prăjite), usturoi, sare (până la 30%), boia, piper negru, coriandru, schinduf, busuioc, turmeric, oregano, fenicul, paprika, șofran

    Prețul pe 50 de grame, dar, dacă doriți, ambalaje diferite, inclusiv: en-gros, vânzarea prin transfer bancar.

Наиболее свежая информация находится у владельца объявления.

Похожие объявления

2
Amestec aromat de drojdie picant pentru kebab shish,50 g
Цена
12.61 L/шт EXW  
опт 12.59 - 12.60 L/шт
Soluție pregătită pentru kebabul tău shish. 100% gust, aromă și plăcere. Marinatele uscate pentru kebab shish - este o soluție excelentă, care trebuie să economisească timp și resurse. După ce gătiți marinatele, înmuiere și decapare, luați într-adevăr mult timp. Mai mult decât atât, o selecție...
+60 объявлений
23 окт 2018
3
Ceai de hrisca amara
Цена
Цена по запросу
Hrişca amară e un remediu profilactic natural care curăţă organismul în mod inofensiv, îl completează cu substanţe necesare, îl protejează şi îi normalizează reacţiile imunitare. Boabele de hrişcă amară conţin: - proteine, în componenţa cărora intră 19 aminoacizi, inclusiv 8 aminoacizi...
+2860 объявлений
22 апр 2022
4
Ceai De Hrisca Amara
Ceai De Hrisca Amara - фото 1
Ceai De Hrisca Amara - фото 2
Ceai De Hrisca Amara - фото 3
Цена
350 L/шт
Componenţă: boabe măcinate de hrişcă amară. Ambalaj: 20 de pliculeţe a câte 4 gr. Mod de utilizare: un pliculeţ se opăreşte cu un pahar de apă fierbinte ( t 80o-90o) se bea fără zahăr înainte de dejun. Hrişca amară e un remediu profilactic natural care curăţă organismul în mod inofensiv, îl...
+493 объявления
22 июл 2021
Показать еще
ВикШир, ООО Васильков, UA
Работает на Флагма с 1 апреля 2016
Левкович Виктор Викторович
директор
Смотрите еще объявления в категории Услуги, прочее
Контакты
Представитель
Левкович Виктор Викторович
Директор
Контакты
Скажите, что нашли объявление на Флагма
Правила безопасности: Не соглашайтесь на предоплату, если не уверены в надежности пользователя.
Написать сообщение
ВикШир, ООО Левкович Виктор Викторович, Директор
Se condimentează "Boabele de nuc",50 g
12.61 L/штука ID: 1772908
Выбрать раздел
×