rus
Все разделы
Кишинев
Gratii pentru ferestre din fier forjat Chisinau foto pret
1 / 5
Gratii pentru ferestre din fier forjat Chisinau foto pret - фото 1 Gratii pentru ferestre din fier forjat Chisinau foto pret - фото 2 Gratii pentru ferestre din fier forjat Chisinau foto pret - фото 3 Gratii pentru ferestre din fier forjat Chisinau foto pret - фото 4 Gratii pentru ferestre din fier forjat Chisinau foto pret - фото 5
Обновлено: 25 августа 2020, 09:44

Gratii pentru ferestre din fier forjat Chisinau foto pret

25 /метр кв.
Cobet Vladislav
meneger
,  Кишинев, MD
на Флагма с 27 января 2015

Описание

Фото изделий. 079226851

Сварные и кованые металлоизделия
Решетки перила ворота ....
металлообработка
сварка кузня ковка
решетки на окна защита от взлома безопасность маленьких детей
ворота
двери
перила
заборы
козырьки
навесы
террасы
поликарбонат металлочерепица профнастил
gratii pentru ferestri
porti
usi
gard

Gratii ferestre sau grilaje sunt solutia ideala pentru cei care locuiesc la casa sau la parterul unui bloc. Deoarece ofera, protectie impotriva infractorilor, insa au si un aspect estetic deosebit, care se incadreaza in orice tip de arhitectura, aducand un plus de eleganta si frumusete.
Impreuna cu grilajele pentru usi si cu jardinierele, gratiile pentru ferestre creeaza un ansamblu exterior extrem de solid. O multime de modele de gratii pentru ferestre, de calitate superioara, realizate la comanda de catre profesionisti.
Gratiile de ferestre pot fi de 2 tipuri:
1) Gratii fixe. Este un model cel mai cautat, probabil datorita sigurantei pe care o ofera si este folosit, indeosebi, pentru protejarea si infrumusetarea geamurilor.
2) Gratii cu posibilitatea de deschidere. Acest model robust si rezistent utilizat cu precadere pentru protejarea usilor. Confera geamurilor sau usilor o eleganta deosebita, un aer usor romantic, impletindu-se perfect cu timpurile moderne.
Daca vrei sa pui multe flori in geam, iti recomandam gratiile curbate, acestea oferindu-ti mai mult spatiu. Daca, in schimb, vrei sa te axezi mai mult pe partea de decor a gratiilor pentru ferestre, alege-le pe cele drepte.
Indiferent ce model alegi, fix sau cu deschidere, gratiile pot fi drepte sau curbate, dupa preferinta ta. Important este ca acestea sunt robuste si impiedica patrunderea infractorilor in locuinta ta, deoarece ele pot fi folosite si pentru protejarea vitrinelor.
Pentru a comanda un produs, ai nevoie de a contacta pe un numar din lista pe site-ul nostru. Sunați! Vom fi bucuroși să va ajutam.

Номер объявления: 1768526
,  Кишинев, MD
на Флагма с 27 января 2015

Похожие объявления

8
Gratii pentru geamuri
Цена
Цена по запросу
Neoplanix, SRL, MD, 31 км +37 объявлений
Продам Продам Продам Сварные и кованные металлоизделия цены приемлимые Заказать решетки на окна цены модели Участились квартирные кражи. Установи...
8
Gratii pentru ferestre Moldova
Цена
Цена по запросу
Neoplanix, SRL, MD, 31 км +37 объявлений
Изготовление под заказ. Сварные и кованные металлоизделия. Цены приемлимые Заказать решетки на окна цены модели Больше моделей на сайте...
5
Gratii pentru geamuri Chisinau grilaje pentru ferestre Chisi
Цена
Цена по запросу
Neoplanix, SRL, MD, 31 км +37 объявлений
Контакты. _Chisinau Влад Замер и доставка в подарок. Огромный выбор решений фасадов Наша компания занимается производством оконных...
Показать еще
Свяжитесь с компанией
Cobet Vladislav
meneger
По телефонам
Скажите, что нашли объявление на Флагма
Правила безопасности: Не соглашайтесь на предоплату, если не уверены в надежности пользователя.
Написать сообщение
Выбрать раздел
×
Вход в личный кабинет