rus
Все разделы
Кишинев
Amestec aromat de drojdie picant pentru kebab shish,50 g
1 / 2
Amestec aromat de drojdie picant pentru kebab shish,50 g - фото 1 Amestec aromat de drojdie picant pentru kebab shish,50 g - фото 2
Обновлено: 23 октября 2020, 03:57

Amestec aromat de drojdie picant pentru kebab shish,50 g

12.61 L/штука
оптовая цена
12.59 - 12.60 L/штука
Условия поставки: EXW Васильков
Левкович Виктор Викторович
директор
,  Васильков, UA
на Флагма с 1 апреля 2016

Описание

Soluție pregătită pentru kebabul tău shish. 100% gust, aromă și plăcere.

Marinatele uscate pentru kebab shish - este o soluție excelentă, care trebuie să economisească timp și resurse. După ce gătiți marinatele, înmuiere și decapare, luați într-adevăr mult timp. Mai mult decât atât, o selecție de ingrediente de calitate, care sunt foarte potrivite pentru această carne, necesită, de asemenea, cunoștințe și experiență.

Compania "VikShir" a dezvoltat o rețetă simplă, la prima vedere, care funcționează pe aproape toate tipurile de carne. Cel mai important lucru este că produsul de la ieșire se dovedește a fi moale, suculent și bine armonios aliniat cu condimente.

Amestecul aromatic picant pentru kebab shish nu este o marinată obișnuită pentru carne, pe care toată lumea o obișnuiește să cumpere în magazine. Gatit kebab shish transformă suculent și moale, care subliniază doar gustul de carne, și condimente și condimente da nobilime și "zest". Aceasta este doar opțiunea perfectă de 100% pentru carne de porc, miel, carne de vită. Pentru a adăuga condimentele pentru un kebab shish, este necesar să marinați carnea din calculul a 15-20 g condimente pe 1 kg. carne. Ambalajul convenabil vă permite să stocați produsul mai mult timp.

Prețul este indicat pentru 50 de grame, însă sunt posibile diferite tipuri de ambalare, printre care: vânzări cu ridicata, vânzări prin transfer bancar.

Номер объявления: 1772927
,  Васильков, UA
на Флагма с 1 апреля 2016
Еще ищут:
Свяжитесь с компанией
Левкович Виктор Викторович
директор
По телефонам
Скажите, что нашли объявление на Флагма
Правила безопасности: Не соглашайтесь на предоплату, если не уверены в надежности пользователя.
Написать сообщение
Выбрать раздел
×
Вход в личный кабинет