en
Select category
Chişinău

Transport de transformatoare electrice, generatoare diesel,

Transport de transformatoare electrice, generatoare diesel,
1 / 5
Transport de transformatoare electrice, generatoare diesel, - photo 1 Transport de transformatoare electrice, generatoare diesel, - photo 2 Transport de transformatoare electrice, generatoare diesel, - photo 3 Transport de transformatoare electrice, generatoare diesel, - photo 4 Transport de transformatoare electrice, generatoare diesel, - photo 5
Renewed: 30 July 2020, 06:34 ID: 1770877
Price on request
Simplextrans, SRL Chişinău, MD
Flagma member since 1 January 2010
Руссу Ливиу
директор

Description

Transport de transformatoare electrice, generatoare diesel, rotoare, startere.

Transportul de transformatoare electrice, generatoare diesel, rotoare, startere este o problema logistică destul de complicata, conditionata de dimensiunile nestandarte și greutatea mare a utilajelor transportate.

Anume transportul feroviar este o solutie ideala in cazul transportului de transformatoare si generatoare diesel la distante mari.

Cum poate fi transportat un transformator electric sau generator diesel.

În cazul transportului de transformatoare electrice și generatoare diesel din Turcia, Europa, SUA, China, Coreea de Sud, țările CSI, aceste echipamente sunt livrate cu nava maritima în portul din tarile CSI, Georgia, țările baltice, unde există calea ferata de ecartament larg de 1520 mm, și sunt posibilitati tehnice de transbordare a utilajului in vagoane feroviare.
O alta posibilitate de transport a transformatoarelor electrice si generatorelor diesel este utilizarea vagoanelor europene (vagon-transportator, vagon-platforma, vagon descoperit) cu incarcarea acestora in tarile europene sau Turcia si livrarea ulterioara catre unul din punctele de frontiera CSI, unde exista o macara de capacitate mare, care permite transbordarea acestor utilaje pe vagoane de ecartament larg de 1520 mm (exemplu – statiile Chop (Ucraina), Brest (Belarus), Małaszewicze (Polonia), Zahony (Ungaria).
De asemenea, este posibila livrarea transformatorului electric si generatorului diesel cu transportul auto specializat catre statia de frontiera CSI, unde se va face transbordarea utilajului pe vagoane rusesti.
Tipuri de vagoane utilizate pentru transportarea transformatorului electric si generatorului diesel.

Se pot utiliza urmatoarele tipuri de vagoane în funcție de greutatea și dimensiunile încărcăturii:

pentru utilaje cu o greutate relativ mica (max 60-65 tone) sunt utilizate vagoane-platforme si vagoane descoperite. Tot aceste tipuri de vagoane sunt utilizate pentru transportarea elementelor accesorii de dimensiuni mici a utilajului transportat.
În cazul transportului de generatoare diesel sau transformatoare cu o greutate mai mare de 70 de tone este utilizat vagonul-transportator:
cu 8 osii si capacitatea de 120 tone
cu 16 osii si capacitatea de 220 tone
cu mai multe osii si capacitatea de incarcare de 300, 400, 500 tone
Cost transport de transformatoare, generatoare diesel, rotoare, startere.

Pentru a afla cheltuielile de transport a unui generator diesel sau transformator electric, va rugam sa ne trimiteti la adresa de e-mail următoarele informații:

punctul de incarcare si descarcarcare a utilajului transportat
Greutatea utilajului
Dimensiunile si greutatea pieselor transportate. Pentru piesele de dimensiuni mari va rugam sa ne transmiteti un desen în trei proiecții. In baza acestuia se poate stabili daca utilajul are un gabarit normal sau nu.
listă serviciilor suplimentare (depozitare in terminal, cerințele de a returna anumite piese sau materiale de fixare, etc.).

The owner of the ad has the most up-to-date information.

Similar ads

Kit de transport pentru cameră Sony All-in-One PXW-Z280 cu accesorii
Price
L 109,078/pc
Kit de transport pentru cameră Sony All-in-One PXW-Z280 cu accesorii Caracteristici cheie PXW-Z280 cu obiectiv cu zoom optic de 17x 3 x senzori CMOS, înregistrare 4K60p Sistem de trepied video Cartoni Focus 8 Geantă de mână Think Tank V20 Sistem de microfon fără fir UHF seria UWP-D HVL-LBPC...
+159 ads
5 Nov
5
Transport de tehnica speciala
Transport de tehnica speciala
Transport de tehnica speciala
+1 photo
Transport de tehnica speciala
Price
Price on request
Transport de tehnica speciala Casa de expeditii «Simplextrans» efectuiaza transporturi feroviare si maritime a tehnicii speciale (masini de pompieri, autospeciale, utilaje de salubrizare, ambulante, tehnica militara, etc..) Transporturi de tehnica speciala se face atat in țările CSI și cele...
+68 ads
30 Jul 2018
2
Transport de marfuri Moldova, Europa CSI
Price
Price on request
Motustrans srl ofera servicii transport de marfuri in orce directie in Moldova si Europa, mutari de oficiu, servicii hamali la dorinta clientului, deasemenea avem o gama larga a tehnicii speciale(evacuatoare manipulatoare, macaraetc.)detalii pe
+10 ads
5 Apr 2018
Show more
Simplextrans, SRL Chişinău, MD
Works by Flagma since 1 January 2010
Руссу Ливиу
директор
See more ads in the category Services, other
Contact information
Руссу Ливиу
директор
By phone
In messenger
Say, that you found an ad on Flagma
Safety rules: Do not agree to prepayment if you are not sure about the reliability of the user.
Write a message
Select category
×