eng
All categories
Chişinău
Se condimentează "Boabele de nuc",50 g
1 / 4
Se condimentează "Boabele de nuc",50 g - photo 1 Se condimentează "Boabele de nuc",50 g - photo 2 Se condimentează "Boabele de nuc",50 g - photo 3 Se condimentează "Boabele de nuc",50 g - photo 4
Renewed: 23 October 2020, 03:57

Se condimentează "Boabele de nuc",50 g

L 12.61/piece2
wholesale price
L 12.59-12.60/piece2
Delivery terms: EXW Vasylkiv
Левкович Виктор Викторович
директор
,  Vasylkiv, UA
Flagma member since 1 April 2016

Description

Vrei ceva nou în bucătărie? - Atunci condimente „Boom Nutty“ - este un gust complet diferit și unic, care va face chiar și cel mai simplu fel de mâncare un unic și se saturează un gust ușor tarta și aroma.

Dovada că condimentele „Boom Nutty“, într-adevăr foarte găsi pentru tine următoarele:

1. Nu există nici măcar omologii europeni ai condimentele. Ie cumpărare „Boom Nutty“, puteți 100% spun că dețineți unul dintre un fel de produse.

2. nuc este parte, datorită uleiului sale, dă vasul și componentele sale complet diferite, gust unic, ceea ce face amestecuri vasul mai bogate și originale, bine cu o varietate de condimente, plante aromatice și condimente.

3. Un gust deosebit de condimente va face orice fel de mâncare proprietăți delicioase și utile incluse în compoziția acestui produs a fost adăugat chiar și o semnificație mai mare.

Aplicație:
Anotimpurile „Boom Nutty“ completează perfect feluri de mâncare de carne, carne de pasăre și pește. La acest amestec a fost copt mirodenii și stinge orice carne. Burgerii și sarmale sunt obținute gustoase și suculente.
Acest condimente este perfect ca niciodata - pentru feluri de mâncare din pește râu. Datorită acestui gust salata „Nut Boom“ poate neutraliza gustul neplăcut al mucegaiurilor disponibile, de exemplu, somn. În același timp, adăugați note speciale pentru acest fel de mâncare.
Dacă doriți să faceți o salata original, cu ingrediente, cum ar fi carne de pasăre și pește, condimente „Boom Nutty“ va da această originalitate fel de mancare si unicitate.
Pentru salate de legume, condimente-găsirea „Boom Nutty“, completează perfect gustul și beneficiile de finisaj excelent.
ingrediente:
amestec de nuci (grecești, arahide, arahide prăjite), usturoi, sare (până la 30%), boia, piper negru, coriandru, schinduf, busuioc, turmeric, oregano, fenicul, paprika, șofran

    Prețul pe 50 de grame, dar, dacă doriți, ambalaje diferite, inclusiv: en-gros, vânzarea prin transfer bancar.

Ad number: 1772908
,  Vasylkiv, UA
Flagma member since 1 April 2016

Similar ads

2
Amestec aromat de drojdie picant pentru kebab shish,50 g
Price
L 12.61/pc EXW  
wholesale L 12.59-12.60/pc
ВикШир, ООО, UA, 31 km +60 ads
Soluție pregătită pentru kebabul tău shish. 100% gust, aromă și plăcere. Marinatele uscate pentru kebab shish - este o soluție excelentă, care...
4
Ceai De Hrisca Amara
Price
L 350/pc
Greeen World, SRL, MD, 31 km +495 ads
Componenţă: boabe măcinate de hrişcă amară. Ambalaj: 20 de pliculeţe a câte 4 gr. Mod de utilizare: un pliculeţ se opăreşte cu un pahar de apă...
4
Amestecul de aromă Drogobych,50 g
Price
L 14.90/pc EXW  
wholesale L 14.88-14.89/pc
ВикШир, ООО, UA, 31 km +60 ads
O soluție excelentă pentru carnea tocată. Universal pentru biscuiți, gustări. Va spori gustul și ascunde defectele. Utilizare recomandată pentru...
Show more
Contact the company
Левкович Виктор Викторович
директор
By phone
Say, that you found an ad on Flagma
Safety rules: Do not agree to prepayment if you are not sure about the reliability of the user.
Write a message
Select category
×
Login to your account