en
Select category
Chişinău

Fermienti De Afine

Fermienti De Afine
Fermienti De Afine - photo 1
Posted: 29 June 2021, 15:04 ID: 1782111
L 700/piece
Greeen World, SRL Chişinău, MD
Flagma member since 17 June 2021
Dumitru Blotchi Dumitru
Dumitru Blotchi Dumitru
distribuitor

Description

Ambalaj: 100 comprimate
Afinele sunt bogate în antociani și alți nutrienți ce previn îmbătrânirea creierului, îmbunătățesc vederea, întăresc mușchiul inimii.
Beneficii Fermenți de afine Green World:
Afine de origine ecologică
Produsul conține materie primă ecologică importată, care a trecut controlul pe mai multe niveluri și selectarea calității. În produs, se folosesc numai afine canadiene de înaltă calitate, care se disting prin fructele mari și sunt considerate un adevărat “rege al pomușoarelor”. De asemenea, compoziția include o enzimă naturală complexă de fructe și legume din Taiwan, care este fiabilă și sigură pentru sănătate.
Esență concentrată
Produsul conține afine de calitate superioară care cresc în zone înalte, ceea ce se face prin selecție strictă, congelare, uscare și alte procese de înaltă tehnologie pentru a produce un concentrat fără a-și pierde calitățile și proprietățile originale.
Fiecare comprimat conține pulpă de afine și este bogat în substanțe nutritive.
Fermentație activă
18 tipuri de fructe și legume de înaltă calitate au suferit o fermentare și extracție biotehnologică avansată în mai multe etape. Compoziția comprimatelor include acizi organici, celuloză, aminoacizi, substanțe active utile, minerale organice și vitamine, enzimă amilolitică, enzimă lipolitică etc.
Compatibilitate farmacologică
Crearea unui compus organic al suplimentului de enzime și a afinelor aparține inițiativei comunității mondiale. Fermenții de afine sunt cea mai bună alegere pentru a elimina toxinele, pentru a elimina problemele de piele, pentru a proteja ochii și ficatul, pentru a îmbunătăți imunitatea și a regla funcțiile corpului.
Afine și enzime 1 + 1> 2
Afinele sunt bogate în antociani și alți nutrienți, previn îmbătrânirea creierului, îmbunătățesc vederea, întăresc mușchiul inimii, au proprietăți anti-cancer, protejează vasele de sânge, măresc imunitatea etc.
În fiecare zi în corpul uman se produc enzime, dar ca urmare a influențelor mediului, vârstei, stresului mental și a altor factori, sistemul de sinteză a enzimelor din corpul uman poate fi ușor eșuat. Tabletele bazate pe enzime de fructe și legume pot spori activitatea enzimelor din stomac, pot îmbunătăți procesul de digestie, elimină toxinele, pot purifica organismul ca întreg, pot activa funcțiile celulare.
Fermenți de afine”: produsul combină beneficiile fermenților și afinelor, interacționând unul cu celălalt, își îmbunătățesc reciproc proprietățile. Datorită descompunerii enzimei, antocianii din afine sunt mai bine absorbiți de pereții intestinului și de stomac. Ambii, antocianii și acizii organici din afine, pot garanta activitatea fermenților. Fermenții curăță sângele și promovează circulația, ajută antocianinele, flavonoidele și alte componente naturale să se răspândească rapid în organism, să participe la metabolismul celulelor, să lupte împotriva radicalilor liberi, să protejeze celulele și să reziste oxidării.
Indicații pentru utilizarea enzimei din afine:
Recomandat pentru îmbunătățirea funcției fermentative a stomacului și intestinului subțire.
Recomandat studenților și utilizatorilor de calculatoare pentru a-și proteja ochii.
Recomandat pentru persoanele de vârstă mijlocie și vârstnici pentru a proteja vederea, pentru a spori imunitatea, pentru a preveni cancerul.
Se recomandă femeilor să îmbunătățească starea pielii.

The owner of the ad has the most up-to-date information.

Similar ads

Fermienti de afine
Price
L 588/pc
Fermienti de afine Ambalaj 100 Capsule  Are multe benefici de sanatate in primul rand Imbunatateste vederea  Imbunatateste sistemul cardiovascular  Regleaza digestia  Este consumat de toata lumea
+2860 ads
23 Mar 2022
Fermienti De Afine
Price
L 588/pc
Tabletele Green World Enzymes sunt o modalitate naturală, sănătoasă și ușoară de a ameliora oboseala ochilor, de a îmbunătăți digestia și de a reduce oboseala. Dormi mai mult pentru un stil de viață mai sănătos! Tableta Green World Blueberry Enzymes este o modalitate ușoară și naturală de a...
+493 ads
29 Sep 2021
Fermienti De Afine
Price
L 588/pc
Beneficii pentru sănătate : 1. Ajută digestia și creează un mediu preferat în intestin pentru flora intestinală echilibrată 2. Îmbunătățește mișcarea intestinală sănătoasă. Utilizare recomandată: -Pentru cei care mănâncă în mod obișnuit junk food -Pentru cei cu constipație sau diaree frecventă...
+493 ads
16 Oct 2021
Show more
Greeen World, SRL Chişinău, MD
Works by Flagma since 17 June 2021
Dumitru Blotchi Dumitru
Dumitru Blotchi Dumitru
distribuitor
See more ads in the category Health & wellness, other
Contacts
Representative
Dumitru Blotchi Dumitru
Dumitru Blotchi Dumitru
Distribuitor
Contacts
Say, that you found an ad on Flagma
Safety rules: Do not agree to prepayment if you are not sure about the reliability of the user.
Write a message
Greeen World, SRL Dumitru Blotchi Dumitru, Distribuitor
Fermienti De Afine
L 700/piece ID: 1782111
Select category
×